SØKE PLASS

Aglo Barnehage har ledige barnehageplasser høsten 2019

Vi har fortsatt noen ledige barnehageplasser til høsten, og søknadsskjema finner du her!

Først velger du hvilken måned du ønsker barnet skal starte, deretter velger du om du ønsker plass på Aglo barnehage Eventyrhuset på Skatval eller Aglo barnehage Sentrum i Stjørdal.

Stjørdal kommune gikk over til nytt system for å søke barnehageplass fra 1.februar 2019, og det nye systemet krever personlig innlogging med IDporten. ALLE som har søkt om barnehageplass i 2018 og 2019, må derfor søke på nytt nå i 2019.

Aglo barnehager er en del av det samordnede opptaket som er innført i Stjørdal Kommune. Søknaden sendes inn elektronisk på Stjørdal Kommunes hjemmesider, og behandlingstid ved hovedopptak vil være ca 2 mnd. Mer informasjon om opptaket finner du her.

Ønsker du barnehageplass FØR 1.august 2019, søker du via det gamle systemet HER.